Den virkelige verden (uge 1)

Hver fredag samler vi sammen på de små mærkværdigheder vi har fanget på de sociale medier. Her kommer lidt af det vi fangede i uge 1.

nickelinthemachine.com

Another Nickel In The Machine er intet mindre end en fantastisk blog! Der er tale om en noget nær ultimativ historisk guide til London i det 20. århundrede med fokus på det, vi allesammen helst vil se: billeder. Du kan godt forberede dig på at bruge lidt tid her…

Besøg nickelinthemachine.com

Peelplayer.com

John Peell (foto: Arno Matthias, wikimedia commons)John Peel var en legendarisk britisk musikjournalist og DJ på BBC Radio1. Hans “Festive Fifty”var en liste over årets 50 bedste sange, bestemt af lytterne af Peels radioprogram. John Peel døde desværre i 2004, og siden har listen ikke været den samme, men på Peelplayer.com kan du få et fantastisk overblik over hvad der rørte sig på musikscenen fra 1976 til 2004.

Besøg Peelplayer.com

Rumskibsguitar

Nu er vi muligvis ikke de hurtigste dyr i skoven, for det er et par måneder siden, men her er en mand, som har bygget en guitar med form som The Millenium Falcon – du ved, Han Solos rumskib fra Star Wars filmene. Du kan ligeså godt indrømme, at det er lidt sejt!

Læs mere her

Wherethefuckshouldigofordrinks.com

Nåmen, hvor fanden skal du drikke den øl henne?

Det spørgsmål kan wherethefuckshouldigofordrinks.com besvare for dig, og det er da lidt smart!

Læs mere her

Videoer

Ugens fjollede dyr: Due vs. Rulletrappe

Nu hvor det desværre er slut med Saab får du her “Ballet I 3 akter for 8 Saab 9000 Turbos” (en reklame fra 1988)

Verdens mindste snemand. Den er virkelig, virkelig lille…

Hvad fik vi ikke med?

Kender du til et fjollet internetfænomen, som vi alle sammen bare må høre om? En video vi skal se eller en blog vi skal besøge? Skriv en kommentar herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *