Den virkelige verden (uge 2)

Hver fredag samler vi sammen på de små mærkværdigheder vi har fanget på de sociale medier. Her kommer lidt af det vi fangede i uge 2.

Sidste uges fangst finder du her.

Fredag d. 13. Uhhhhhh….

Denne fredag er ikke en hvilken som helst fredag. Denne fredag er fredag den 13., og er dermed pr. definition hjemsøgt af uheld. Men hvad er det lige der helt præcist er med fredag d. 13.?

Læs mere (ja, den havde du nok ikke forudset) hos Dansk Folkemindesamling

Lettersofnote.com

På lettersofnote.com finder du interessante breve, postkort og telegrammer fra berømtheder af enhver kaliber. Udpluk kunne være JK Rowling, Frank Sinatra og Morrissey men sitet er et besøg værd!

Besøg Letters Of Note

Øjne overalt

Den tyske kunstner Tim Kong Schneider har mange ideer – denne her er decideret sød. Se også nogle af de andre projekter på hans website.

Besøg ichbinkong.de

Videoer

En cykel der skriver kinesiske skrifttegn

Kunstneren Nicholas Hanna har bygget en trehjulet cykel der skriver kinesiske skrifttegn i vand på gaden mens den kører. Meningsløst, smukt og poetisk.

<embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=29414931" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed>

Just Because: Tricycle Calligraphy 水书法器 from Jonah Kessel on Vimeo.

Ugens fjollede dyr: En høfligt vinkende brun bjørn

Et dyr mere skal der til: Tjek lige denne øgles evner i Ant Smasher!

Hvad fik vi ikke med?

Kender du til et fjollet internetfænomen, som vi alle sammen bare må høre om? En video vi skal se eller en blog vi skal besøge? Skriv en kommentar herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *