Den virkelige verden (uge6)

Hver fredag samler vi sammen på de små mærkværdigheder vi har fanget på de sociale medier. Her kommer lidt af det vi fangede i uge 6.

Sidste uges fangst finder du her.

S(k)odkunst

Den canadiske billedkunstner Steven Spazuk maler med et så specielt materiale som… sod! Hans teknik er ligeså mærkværdig som hans værker er enestående. Se selv på hans hjemmeside, hvor du også kan finde en interessant video, der viser hvordan dælen han bærer sig ad.

Besøg spazuk.net

Billeder af forfald

En anden kunstner – estiske Heikki Leis (fedt navn ellers!) – gør i både foto, skulptur og tegning. Jeg synes nu hans fotos er mest interessante. Besøg hans hjemmeside for at se hans billeder af mug og råd i enhver afskygning!

Besøg heikkileis.ee

Musikalske animationer

Steven på 58 sidder et sted i verden og hygger sig med minutiøst at konstruere animationer over store klassiske værker. Tak for det – det er skægt.

Besøg Steven på Youtube

Sjofle bøger. Men ikke med vilje!

… og til sidst en lille frækkert til at starte dagen på: Bøger med der helt ufrivilligt er herrelumre. Der er adskillige håbløse tilfælde iblandt, men kan man komme sig over det (hvis du forstår sår’n en lille en dér) er det faktisk ret morsomt.

Se dem her

Videoer

De er skøre, de nordmænd…

Terminator på et minut – det er effektivt!

Smart telefonmanual

Hvad fik vi ikke med?

Kender du til et fjollet internetfænomen, som vi alle sammen bare må høre om? En video vi skal se eller en blog vi skal besøge? Skriv en kommentar herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *