Den virkelige verden (uge8)

Hver fredag samler vi sammen på de små mærkværdigheder vi har fanget på de sociale medier. Her kommer lidt af det vi fangede i uge 8.

Sidste uges fangst finder du her.

Renault Twingo Art Cars

Der kører vist ikke så mange på de danske gader og stræder, men ikke desto mindre er Renault Twingo, der først så dagens lys i 1992, en af de den store franske bilproducents mest ikoniske modeller. Onde tunger vil påstå at det også er den eneste, men her er ihvertfald hvad der sker, når man pudser 4 gale kunstnere og designere på at redefinere en bil. Wauw. Og der er videoer.

Læs mere på Renault.com

De gode gamle dage

Aalborg Stadsarkiv har gjort en nærmest gigantisk samling historiske fotos tilgængelig på flickr. Det er selvfølgelig Aalborg-motiver det handler om, men man behøver nu ikke være indfødt aalborgenser for at nyde de fantastiske fotos.

Besøg Aalborg Stadsarkiv på flickr

Fortiden i farver

… og for nu at blive ved de gamle billeder: Her er en fyr, der er enormt god til at farvelægge og retouchere gamle slidte fotografier. Resultaterne er mest af alt lidt underlige, men klart et besøg værd.

Se billederne her

Slå på tromme for HTML5

Det er kun relevant hvis du bruger Google Chrome som browser, men her finder du en old school trommemaskine der er sjov at lege med. Det vil sige… gammeldags kan man ikke kalde eksperimentet, for det er såmænd konstrueret i HTML5 (de teknisk interesserede kan læse mere her).

Fyr den af!

Videoer

Smart bildør

Øhhh… ?

Hvad fik vi ikke med?

Kender du til et fjollet internetfænomen, som vi alle sammen bare må høre om? En video vi skal se eller en blog vi skal besøge? Skriv en kommentar herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *