Den virkelige verden (uge 9)

Hver fredag samler vi sammen på de små mærkværdigheder vi har fanget på de sociale medier. Her kommer lidt af det vi fangede i uge 9.

Sidste uges fangst finder du her.

Gratis 3D software fra Autodesk

Vi kommer med garanti til at skrive mere om det nyeste tiltag fra Autodesk – en suite af gratis 3D applikationer. Men lige nu får du bare linket, så du selv kan tjekke det ud.

Besøg 123dapp.com

The Artistifier

Endnu et website, der henter indhold via syndikering af videoer fra YouTube: The Artistifier (inspireret af filmen, forstås) kan lave en hvilken som helst video fra YouTube om til noget der til forveksling ligner en stumfilm fra filmens vugge. Nøj, hvor anvendeligt!

Besøg Theartistifier.com

Guide til grøn elektronik

Det er overhovedet ikke sjovt, undskyld! Men uge 9 var ugen hvor den årlige rapport “Guide To Greener Electronics” fra Greenpeace gav genlyd på de sociale medier. Med sans for drama er der inkluderet en hitliste, der i år afslører, at man (ifølge Greenpeace) nok ikke skal købe en Blackberry mobil, men gerne et produkt fra HP, der er den producent, der ret overlegent topper listen.

Find listen her

Videoer

Snekunst i stor skala!

<embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=35890182" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed>

Em flink mand der samler på grundstoffer

Legetøjshelikopter. Den flyver!

Vejrballon. Den flyver (højt)!

Storm P. Musikmaskine – en gammel kending, som rigtig mange troede faktisk var en rigtig maskine, da den kom frem. Ævbæv, det er en den ikke. Det er ren animation.

Hvad fik vi ikke med?

Kender du til et fjollet internetfænomen, som vi alle sammen bare må høre om? En video vi skal se eller en blog vi skal besøge? Skriv en kommentar herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *