Derfor får du ikke succes med din karriere

Larry Smith er professor i økonomi, og fortæller i dette foredrag fra TEDx på Waterloos universitet om hvorfor man ikke får succes – og ikke får en storslået karriere.

Vi har allesammen 1000-vis af undskyldninger for, hvorfor vi ikke har mere succes. Vi fortæller os selv masser af historier om, hvorfor vi ikke kan få den succes som andre har. Fordi vi tror på, at andre de har mere passion, er mere heldige, og, først og fremmest, er meget meget klogere.

Ifølge Larry Smith handler det virkelig om “passion”. Passion er mere end bare interesse. Passion er det man vil være stolt af at have gjort i sit liv. Passion er det som man virkelig ønsker at lave. Ikke kun 9 til 16. Men hele tiden. Det er ikke længere nok at være “kompetent”. I 2013 skal man virkelig have passion for det man laver.

Og vi finder på masser af undskyldninger for, hvorfor vi ikke forfølger den passion. Vi vil ikke lade det gå ud over vores familie. Vi mener ikke vi er dygtige nok. Eller vi har fået af vide at vi ikke kan. Men ifølge Larry er det bare undskyldninger. Inderst inde ved vi godt at vi godt kan have et godt familieliv, et godt liv med venner, OG forfølge vores drøm. Vi lader være fordi vi ikke tør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *