Evernote Hello – hold styr på dine møder og kontakter

Er du sådan en der er elendig til at huske navne, men som går til en masse møder? Så er du sådan en ligesom mig. Og nu er Evernote kommet os i møde med den nye app – Evernote Hello.

Med Evernote Hello får du en note over alle du holder møder med

Med Evernote Hello får du en note over alle du holder møder med

Jeg har tidligere skrevet begejstret om Evernote, og jeg bruger stadig Evernote hver eneste dag. Jeg bruger til skitser til artikler, til at tage billeder af visitkort, til at skrive to-do-lister, til at tage referater af møder, til madopskrifter og til 1000 andre forskellige ting. På mange måder er det blevet min go-to app.

Med Evernote Hello udvider Evernote med noget man mest af alt kan kalde et CRM-system til privatpersoner. Ideen er at du bruger det til at notere ned hvem du har mødtes med, får mulighed for at udveksle kontaktoplysninger, og får en permanent note om hvor du mødte vedkommende og hvad mødet handlede om.

Når du åbner Evernote Hello får du en skærm hvor du kan tilføje en ny kontakt. Når du trykker på “+” får du tre muligheder. Du kan enten indtaste data selv, hente data fra dine kontakter eller du kan række telefonen til din kontakt og bede dem om at indtaste deres data selv. Det sidste er egentlig ret smart da du så er sikker på at få de helt opdaterede data. Evernote Hello indeholder desuden integration med LinkedIN så den kan hente data og billede fra LinkedIN.

Du kan vælge tre måder at få data ind i Evernote Hello

Du kan vælge tre måder at få data ind i Evernote Hello

Det som Evernote Hello så skaber er en note i Evernote hvor den markerer hvem du mødtes med – og bruger telefonens GPS til at geotagge noten.

Når du fremover mødes med den samme person vælger du bare vedkommende på startskærmen, og laver dermed en ny note over hvor, hvorfor og om hvad du mødtes. Dermed vil du få opbygget en hel database over dem du mødes med. Det kan vise sig at være en stor fordel i din netværksskabelse.

Burde en app som Evernote Hello være nødvendig? Personligt har jeg altid være flov over at jeg ikke kan huske folks navne. Men jeg har også indset, at jeg virkelig er dårlig til det. Så jeg håber på at Evernote Hello kan afhjælpe noget af det problem. Med tiden kan det så være at jeg lærer at huske navnene på den “analoge måde”. Indtil da tager jeg min mobile ekstrahjerne i brug.

Du kan hente Evernote Hello gratis til IOS og Android – og herunder kan du se Evernotes præsentationsvideo af app’en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *