Fantastiske panoramafotos

Panoramafotos hører til gårsdagens nyheder. Det er ikke længere noget, der for alvor kan imponere nogen længere. Faktisk forventes det af eksempelvis ejendomsmæglere, at huse præsenteres med et eller flere panoramafotos, så potentielle købere selv kan zoome ind på K3’er og skrammer og buler i relativ ubemærkethed bag skærmen.

Med andre ord har de fleste glemt, hvor fantastisk et virkelig godt panoramafoto faktisk kan være – når det altså vel at mærke ikke lige er et billede af det brune halvfjerdserkøkken på Vestergade nr. 117 i Skodsted.

Jeg kom til at tænke på det idag, fordi den store softwareproducent Adobe i denne uge reelt tog livet af webmultimedie-standarden Flash til andet brug end video og spil i højoktan (pressemeddelelse fra Adobe her).

Så lad os da se noget højoktan Flash! 360vr.com synes jeg, præsenterer nogle af de mest imponerede og interessante panoramafotos. Her er man iøvrigt heller ikke bange for at pille lidt ved virkeligheden og tilføje virtuelle elementer som lyd, animeret sne og meget andet godt.

Jeg holder mest af de to fotos af rumfærgen Discoverys sidste flyvning i februar – takeoff samt et superdetaljeret panorama fra kontrolrummet. Og så er panoramet fra Oriental Pearl tårnet i Shanghai ret charmerende (husk også at kigge op – så finder du nogen der kigger på dig:-)).

Find flere imponerende paranoramafotos på 360vr.com og ha’ en rigtig fremragende weekend.

Kender du til et fjollet internetfænomen, som vi alle sammen bare må høre om? Skriv en kommentar herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *