Inspirationsklip: Mødeledelse 2 – Start på møde

Du har udsendt mødeindkaldelse i god tid, opsat på den rigtige måde, og nu skal mødet til at starte. Nu handler det om at starte mødet på den rigtige måde – ellers så går det galt fra starten. Det ser vi på i dette inspirationsklip om mødeledelse.

Sørg for at kaffen er på bordet før mødet

Sørg for at kaffen er på bordet før mødet

Der er virkelig meget mødeledelse som hænger på, at man gør tingene til tiden. Herunder at man starter mødet til tiden. Det skal du som mødeleder være opmærksom på.

Så det hele starter med at du er der til tiden. Du skal faktisk være der i så god tid, at du kan være sikker på at mødelokalet er klar, projektoren virker, kaffen er på bordet og alle har tallerkener til kagen. For ellers kommer folk til at bruge en masse overflødig tid på at hente kaffe, gøre klar, rydde op og så videre. Og så kommer mødet ikke til at starte på det aftalte tidspunkt.

Start til tiden

Hvis du har indkaldt et møde til kl. 10 – så skal det starte kl. 10. Det er at gøre grin med dem som kommer til tiden, hvis man spilder deres tid på at vente på dem som ikke kan overholde en aftale. Så selvom der mangler folk til mødet så går man igang. Dermed starter du en positiv spiral. Folk vil opdage at du starter til tiden, og de vil gøre mere for at komme til tiden næste gang. Hvis de opdager at du altid venter på dem, så kommer de endnu senere næste gang – og så bliver det endnu sværere at holde aftalerne.

Se mere om hvordan du starter mødet rigtigt i inspirationsklippet herunder – og hvis du gik glip af det første inspirationsklip om mødeledelse – så kan du se det her: Mødeledelse 1 – Før mødet

<embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=61104107" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *