Lydløs mobiltelefon til mødet – helt automatisk

Du sidder til et møde, og er den eneste der har glemt at sætte din telefon på lydløs. Pludselig kan du høre din ringetone højt og klart fra tasken, mødet går i stå og alle kigger bebrejdende på dig. Der er helt stille mens du febrilsk forsøger at fiske din telefon op af tasken. Pinligt. Så har du brug for app’en Silence.

Silence til AndroidSilence er en helt simpel app, som gør det nemt at planlægge hvornår din telefon helt automatisk skal gå på lydløs, slukke for wifi eller noget helt femte. Det er en app til Android, som kan hentes helt gratis (se link nederst på siden), og som samarbejder med din Google Kalender så du nemt kan få telefonen til at være helt stille når du er til møde.

Du installerer Silence på din telefon, den fylder næsten ikke noget, og er så klar til at sætte events op. Når du trykker “new event” kan du vælge mellem om du vil sætte en helt ny event op – eller om du vil trække en fra din kalender. I det sidste tilfælde vil start og slut-tidspunkt blive hentet direkte fra kalenderen. På skærmbilledet her til højre ser du opsætningen for en helt ny event. Her kan du indtaste tidspunkt for start og slut, bestemme om den skal gentages og sætte datoen for den. Derefter klikker du på “next” og går videre til næste skærm.

Her sætter du de såkaldte “toggles”. Det er der hvor man bestemmer hvordan telefonen skal opføre sig under en given “event”. Det kan være du vil sætte den på lydløs, slå bluetooth fra (for at 2013-02-11 11.37.30spare strøm), slå data-sync fra eller måske slukke for medieafspilning.

Grunden til at det hedder en “toggle” er at den skifter frem og tilbage mellem forskellige tilstande. Hvis jeg f.eks. sætter min telefon til at være stille til et møde mellem 12 og 13 – så vil den automatisk gå tilbage til at fungere med ringetone kl. 13. Dermed undgår man den situation, hvor man har glemt at telefonen var på lydløs – og man derfor går rundt og går glip af vigtige opkald hele dagen. Det ved jeg i hvert tilfælde, at jeg er kommet til at gøre mere end en gang. Det kan du også undgå med “Silence”.

Det er en simpel, men uhyre praktisk app, til dig som bruger en Android telefon. Du kan hente den ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *