MyScript Calculator – håndskreven lommeregner

MyScript Calculator er en lommeregner der giver dig mulighed for at skrive regnestykker i hånden – og få resultatet på skærmen på din iPad, iPhone eller Android-enhed.

myscriptHer på onlinekurser elsker vi apps der giver os mulighed for at skrive i hånden på vores gadgets. I en tidligere artikel har vi set på note-apps – og her er så en lommeregner der virker på samme måde. MyScript Calculator gør det muligt for dig skrive dine regnestykker med fingeren direkte på skærmen af din iPad eller telefon – og app’en vil så lave dine skriblerier om til pænt opstillede regnestykker, og give dig resultatet direkte på skærmen.

Det fungerer forbløffende godt. Du kan opstille ret komplicerede stykker, regne med brøker, lave kvadratrod, opløfte i potens og meget andet – og resultatet kommer med det samme. Det er sjovt, det er smart – og så er det virkelig noget der giver opmærksomhed når du sidder til et møde eller et kursus og skal regne et eller andet ud.

Se videoen herunder hvordan det fungerer – og hent MyScript Calculator til Android eller IOS her.

<embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=61168334" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed>

2 tanker om "MyScript Calculator – håndskreven lommeregner"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *