Om onlinekurser.dk

Velkommen til onlinekurser.dk

Kurserne på onlinekurser.dk udbydes i et samarbejde mellem Nyledige.dk og Forlaget Edutasia A/S samt de medvirkende a-kasser.

Via onlinekurser.dk får du gratis adgang til en lang række kurser i Office-pakken. Kurserne omfatter Microsoft Office 2007 og 2010 inden for Word, Excel, Powerpoint og Outlook.

Der er indbyggede start- og sluttest, så du hele tiden tjekke kan din viden og dine nye færdigheder.

Et stærkt tilbud

Onlinekurser.dk er et gratis tilbud til dig, der er ledig. Du kan deltage på kurserne, uden at det går ud over din aktivering i øvrigt. Eneste krav er, at du er medlem af en af de a-kasser, der samarbejder med os.

Ud over kurser finder du på onlinekurser.dk masser af aktuelle artikler, tips og tricks, videoer om aktuelle emner og meget mere.

It som springbræt

Når virksomhederne i dag søger nye medarbejdere, er det ofte med en klar forventning om, at de grundlæggende it-færdigheder er på plads.

Mange er selvlærte, når det gælder it, og du synes måske selv, at du har en fornuftig all round viden – men hvorfor ikke lige få de sidste 20 % på plads?

Der vil ofte være tid at spare, når du får styr på de grundlæggende elementer i Office-pakken og måske oven i købet får luget ud i de rutiner, du har oparbejdet. Og når din basisviden er på plads, vil du opleve, hvor meget nemmere og mere effektiv din hverdag bliver – og hvor meget mere seriøst du kan sælge dig selv.

Når it er bedst

Det behøver ikke være kedeligt at lære it. Slet ikke. Og det er ikke så omfattende og uoverskueligt, som du måske går og tror.

Kurserne udnytter det virtuelle medie fuldt ud, så her finder du både:

  • Interaktive øvelser
  • Interaktive og forklarende illustrationer
  • Guidende filmklip
  • Flash-introduktioner
  • Start- og sluttest

Alt sammen noget, der er med til at understøtte den måde, hvorpå netop du lærer bedst.

Du bestemmer selv tempo, rækkefølge og emner, og det er op til dig, om du vil se film, løse opgaverne i det virtuelle miljø eller måske gå direkte til et emne, der kan løse et aktuelt problem. Og du farer ikke vild. Kurserne er bygget op på en sådan måde, at du nemt kan overskue emnerne og vælge de ting ud, du har brug for – og vende tilbage igen.