Personlig Branding – gi’ gaver til fremmede!

Gi Gaver til Fremmede - første skridt til personlig branding

Du kan nemt, og stort set gratis, nå ud til hele verden med et budskab. Sådan har de nye digitale, og sociale, medier ændret vores vilkår. Enhver kan starte en blog, lave en facebookside, åbne en YouTube-kanal eller starte en Twitter-konto (og hvis du vil vide mere om det så læs vores serie om Twitter). Det er slet ikke teknikken der er barrieren for at have et personligt brand. Det er indholdet.

Mange som starter på at bruge sociale medier til personlig branding, står med den store udfordring, at de helt fundamentalt ikke ved hvad de skal skrive om. De står med det store spørgsmål: “Hvad er der interessant ved mig?”.

Det første du skal gøre dig klart, og få overbevist dig selv om, når du vil lave personlig branding er at du er interessant. Det du laver er spændende for andre mennesker. For selvom det er banalt for dig, så kan det sagtens være overraskende og interessant for andre. Du skal bryde gennem den mur af usikkerhed, og turde dele noget af dig selv. For et personligt brand er dig. Det er dig med alt hvad du har at give til verden.

Tænk over hvad du kan tilbyde. Hvilken viden har du, som kan være interessant for andre?Hvilke gaver kan du give til andre mennesker? For på de sociale medier er du hvad du deler – så du skal dele noget af værdi. Noget som andre mennesker vil have. Det kan være viden, gode råd, humor eller måske bare dig – din personlighed, dit væsen og den glæde du kan skabe for andre.

Så har du taget det første skridt til at få opbygget et personligt brand …

Forfatteren fortæller om personlig branding

En tanke om "Personlig Branding – gi’ gaver til fremmede!"

  1. Pingback: Plej og brug dit netværk | Onlinekurser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *