Sådan har du aldrig præsenteret før

Slut med kedelige præsentationer

Billede af pedrosimoes7 (Creative Commons)

Har du også fået nok af kedelige PowerPoint-præsentationer med uendelige rækker af punktopstillinger? Den der type præsentationer, som bare bliver ved og ved med slides, som ser ens ud?

Prezi er en helt anden måde at præsentere på. På www.prezi.com kan du opbygge dine egne præsentationer – og downloade dem, så du kan vise dem offline også. Basiskontoen er gratis, men hvis du vil lægge eget logo på (eller bare fjerne Prezi’s logo), skal du betale for en af de andre konti. Det koster enten 59$ om året for en “Enjoy” konto – eller 159$ om året for en “Pro” konto.

Idéen i Prezi er, at du opbygger din præsentation på et stort lærred – frem for på individuelle slides. Her kan du så zoome ind og ud – og på den måde fortælle din historie. Det giver et helt andet perspektiv på præsentationen, når du gør det på den måde. Og det gør det måske også nemmere for dig at opbygge din præsentation som en sammenhængende historie, hvor du zoomer ind for at fortælle om detaljer – og zoomer ud for at fortælle om større sammenhænge.

Du kan lægge både grafer, billeder og videoer ind i præsentationen – og på den måde virkelig få et varieret flow i det, du laver. Når du er færdig med din præsentation, kan du downloade den, så du kan bruge den offline. Eller du kan bare præsentere den gennem Prezi’s webinterface.

Prezi har for nyligt lanceret et redesign, som gør det (endnu) nemmere at lave præsentationer, og en iPad App, som sætter dig i stand til at præsentere direkte fra din iPad.

I videoen herunder kan du se en kort præsentation af, hvordan det virker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *