Twitter på farten – Introduktion til Twitter del 3

Plume – måske den bedste Twitter-klient til Android

Hvis du for alvor vil bruge Twitter, så bliver du hurtigt træt af at gå til www.twitter.com for at læse og skrive. Du har brug for at få integreret Twitter i dit liv – så du har det ved hånden når du kommer på noget du bare MÅ fortælle til verden.

Jeg har talt med mange, som alle fortæller at det som for alvor fik dem til at bruge Twitter var de de fik en smartphone og begyndte at bruge det på telefonen. Twitter er født til mobil teknologi, og det er når man har systemet i lommen at det giver allermest mening.

Heldigvis er der mange løsninger til dette, og der findes ikke det mobile operativsystem, som ikke har en, eller mange, Twitter-klienter – eller hvor det er direkte indbygget i telefonen.

Til Android findes, udover den udemærkede app fra Twitter, også systemet app’en Plume (klik her for at gå til Plume) , som giver lidt flere muligheder – og som fylder en smule mindre på telefonen.

I den nyeste udgave af IOS, Apples styresystem der kører på både iPhone, iPad og iPod Touch, er Twitter i høj grad integreret. Man har nu, udover muligheden for at sende links og billeder som email, også muligheden for at sende dem som Tweets. Dette gør det meget lettere for dig som Apple-bruger aktivt at anvende Twitter i din hverdag.

Desktop

Men hvad så når du sidder ved din PC / Mac – skal du så hele tiden gå ind på www.twitter.com for at checke om der er kommet nyt. Heldigvis ikke. For også til din computere er der udviklet programmer der gør det nemt for dig som vil bruge Twitter, og andre sociale medier, som en del af dit workflow.

På PC er den bedste klient, efter min mening, Seesmic Desktop (download her). Den giver mulighed for at have både Twitter, Facebook, LinkedIN, Flickr, Foursquare og alverdens andre tjenester samlet i et program – hvor du kan følge med i det hele uden at du skal have en masse browservinduer åbne. Seesmic er, som alle de andre programmer jeg anbefaler her, gratis at bruge.

Seesmic – desktopklient til Twitter

Seesmic fungerer desværre ikke til Mac, så hvis du er Apple-bruger må du gå til Tweetdeck – der ligesom Seesmic giver dig mulighed for samle flere forskellige sociale konti i et overskueligt interface.

Hvordan foretrækker du at bruge Twitter – skriv i kommentarfeltet herunder.

En tanke om "Twitter på farten – Introduktion til Twitter del 3"

  1. Pingback: Prøv noget andet end LinkedIN til jobsøgning | Onlinekurser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *