Windows 8: Sådan opretter du din Google-konto i mail

En af de store nyheder i Windows 8 er, at nu er der kommet en mail-klient med i styresystemet igen. I Windows 7 skulle man downloade Windows Live Mail for at have en mailklient, hvilket var besværligt og det var, mellem os sagt, heller ikke den bedste mailklient i verden.

Din Gmail – direkte på startskærmen

Den nye mailklient er meget bedre, og den er prominent placeret på den nye startskærm. Hvis man er logget på med en Hotmail eller Outlook.com adresse så er den allerede aktiv når man klikke på mail. Men hvad hvis man bruger Google til sin mail? Nu er det nemt, og hurtigt, at få integreret sin Gmail direkte i mail-klienten. Det gælder både hvis man har en Gmail – eller hvis man er i en organisation der bruger Google Apps for Business, og man altså har sit eget domæne integreret i Google.

Windows 8 vil også integrere med din Gmail-kalender og dine kontakter, hvis du ønsker det. På den måde er det nemt at bruge Gmail til at synkronisere din mail, dine kontakter og din kalender mellem din PC, din telefon og din tablet-computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *